Forum - Info Center - Eltima Software

Eltima Help Center => Mac Apps => Topic started by: teknet7 on June 15, 2017, 03:38:54 AM

Title: Commander One Pro: not supporting space in the file
Post by: teknet7 on June 15, 2017, 03:38:54 AM
Hello Team,
I am happy Commander One pro user, but found some minor problems:

It appears that space in the file is not supported. I have a lot of window files, and can not copy those, i have to manually rename every single file. Is there any fix for that ?

Thanks,
Michal
Title: Re: Commander One Pro: not supporting space in the file
Post by: Annet Leclair on June 20, 2017, 10:47:40 AM
Dear Michal,

We are interested in reproducing this issue. So can you please provide us with your detailed step-by-step instructions of what you do and where? We would also appreciate if you could send us an example of one of those files that you have an issue with.

Thank you.
Title: Re: Commander One Pro: not supporting space in the file
Post by: teknet7 on June 21, 2017, 07:16:00 AM
Team,

Indeed it was not space issue, i have created/copied multiple files with space now - and it's not space problem. I forgot the file i had problems with, will get back to you once i hit the issue again.

Thanks for the support !