Error 1053: The service did not respond to the start (Read 18991 times)
Error 1053: The service did not respond to the start on: November 21, 2008, 09:31:56 AM
Quote

Could not start the Eltima AppSrv service on Local Computer.
Error 1053: The service did not respond to the start or control request in a timely fashion.

I've been using it for a month now and created one program as a service [this is all I needed] and that program i.e. Internet Download Manager was working fine since yesterday. It started whenever the PC booted to windows and that too without me logging in to the system.
Today when I started the PC, it did work, upon going to service management, I found out that the IDMan service was stopped. I tried to start it manually and it gave me the above error. When I tried to start Eltima AppSrv it gave me the same error....!!! Any kinda help would be appreciated :-\. Thanx



Re: Error 1053: The service did not respond to the start Reply #1 on: November 21, 2008, 10:00:17 AM
I've just send extended debug version of Application as Service on your e-mail.



Re: Error 1053: The service did not respond to the start Reply #2 on: November 21, 2008, 11:32:33 AM
Quote
15:27 21.11.2008 - Running service
15:27 21.11.2008 - Disable
15:27 21.11.2008 - Running service
15:27 21.11.2008 - Disable
15:27 21.11.2008 - Running service
15:27 21.11.2008 - "C:\Program Files\ELTIMA Software\Application as Service\app2srv.exe" INSTALLELTIMA /SN="EltimaAppSrv" /PM="C:\Program Files\ELTIMA Software\Application as Service\netServices.exe" /DISP="Eltima AppSrv service" /STTA /CON1
15:27 21.11.2008 - Running service
15:27 21.11.2008 - Disable
15:29 21.11.2008 - Running service
15:30 21.11.2008 - Running service
15:30 21.11.2008 - Disable



Re: Error 1053: The service did not respond to the start Reply #3 on: November 21, 2008, 04:17:09 PM
Please, launch Eltima AppSrv service manually. After that, please send us app2srv.log file. It is located in the program folder.



Re: Error 1053: The service did not respond to the start Reply #4 on: November 21, 2008, 07:32:49 PM
I just sent you the file...



Re: Error 1053: The service did not respond to the start Reply #5 on: November 24, 2008, 01:44:08 PM
Thank you very much for the log file you provided. I've just answered on your e-mail.



Re: Error 1053: The service did not respond to the start Reply #6 on: November 26, 2008, 11:24:30 PM
I just downloaded this app yesterday to see if we can use this for an open source java app that currently runs in a cmd window. I'm getting the same error E1053. I just started the app manually to create the .log file, but I don't see this being created anywhere. We'd really like to purchase this software if we can get this to work!



Re: Error 1053: The service did not respond to the start Reply #7 on: November 27, 2008, 12:21:29 AM
I was able to get slightly further on this and am no longer getting the above error, but having other issues. I'll open a new topic on this.



Re: Error 1053: The service did not respond to the start Reply #8 on: November 27, 2008, 03:42:06 PM
We are communicating with you in http://www.eltima.com/forum/index.php?topic=3618.0



 

Sitemap 1 2 3 4 5